Zavod za zaštitu spomenika kulture grada Beograda, u cilju sprečavanja širenja epidemije virusa COVID-19, moli sve stranke da, ukoliko su u mogućnosti, svoje zahteve podnose elektronskom poštom na imejl zavod@beogradskonasledje.rs

Ukoliko niste u mogućnosti da zahtev pošaljete elektronskom poštom ili njegov obim zahteva podnošenje u analognoj/papirnoj formi, isti možete predati na privremeno organizovanoj pisarnici – bočni ulaz desno. Prilikom podnošenja zahteva obavezno je nošenje maski i držanje odstojanja.

Nakon podnošenja zahteva o statusu predmeta možete se interesovati na telefon 3287-557 lokali 124 (potvrde o statusu objekata, pravo preče kupovine, saglasnost za postavljanje bašte ugostiteljskog objekta, dopisi, mišljenja i slično) i 115 (izdavanje uslova za preduzimanje mera tehničke zaštite, saglasnost na projekat i dokumentaciju)

Nakon obrade zahteva, predračun za usluge Zavoda za zaštitu spomenika kulture grada Beograda biće dostavljen elektronskom poštom ili redovnom poštom u zavisnosti od načina na koji ste zahtev podneli. Iz tih razloga molimo da, u dokumentaciji koju podnosite Zavodu za zaštitu spomenika kulture grada Beograda, navedete tačne podatke (imejl i adresu).

Nakon uplate potpisan i zaveden akt će vam biti dostavljen redovnom poštom, osim kada su u pitanju overeni projekti uz saglasnost na projekat i dokumentaciju, koje je neophodno neposredno preuzeti.