Skip to Content

Monthly Archives: May 2020

Umetnički paviljon „Cvijeta Zuzorić“

“Danas” – 60 godina Zavoda

Članak o 60. godišnjici zavoda u onlaj izdanju lista “Danas”.

„Nasledje“ broj XX

Jubilarni dvadeseti broj časopisa Nasledje objavljen je za Sajam knjiga oktobra meseca 2019.

Završena sintezna mapa nepokretnih kulturnih dobara i spomenika u javnom prostoru

Jubilej Zavoda za zaštitu spomenika kulture grada Beograda – 60 godina od osnivanja

Bajrakli džamija

Obaveštenje za stranke

Obaveštavamo stranke da sva akta izdata od strane Zavoda za zaštitu spomenika kulture grada Beograda čije je važenje isteklo u periodu trajanja vanrednog stanja, od 17. marta do 07. maja 2020. godine, da ukoliko zahtev za produženje važenja podnesu u narednih 30 dana, zaključno sa 08. junom 2020. godine, smatraće se da su podneta u zakonskom roku i biće im izdat akt o produženju važenja akta (uslovi za preduzimanje mera tehničke zaštite, saglasnost na projekat i dokumentaciju i drugo).

Zavod za zaštitu spomenika kulture grada Beograda (rad sa strankama)

Zavod za zaštitu spomenika kulture grada Beograda počeće neposredan rad sa strankama od ponedeljka 18. maja 2020. godine i to svakog radnog dana u periodu od 8:30 do 14:30 časova. Imajući u vidu da su na snazi vanredne mere u cilju sprečavanja širenja epidemije virusa COVID-19 rad sa strankama će se odvijati uz primenu svih propisanih mera zaštite: držanje odstojanja i uz upotrebu zaštitne opreme – maske, rukavice, korišćenje dezobarijere i dezinfekcionih sredstava. U pisarnici, osim jednog zaposlenog Zavoda za zaštitu spomenika kulture grada Beograda, moćiće da boravi samo jedna stranka, dok će ostale sačekati svoj red ispred objekta.

Svoje zahteve, kao i do sada, možete slati i poštom i elektronskom poštom na imejl zzzskgb@beotel.rsi zavod@beogradskonasledje.rs

Sinagoga „Sukat Šalom”

Crkva Sv. Antuna Padovanskog